Tillbaka!

Hallihallo!
Är äntligen framme och nu sitter jag med datan i vardagsrummet. Är så sjukt trött för jag har typ sovit 8 timmar varje natt på donsö så jag går nog och lägger mig direkt efter maten.
Har seriöst inte ätit typ nånting idag för jag åt ingen frukost för jag vaknade så sent och sen så stack vi och badade innan maten och när vi väl va hos dom så va jag tvungen att skynda mig för min båt skulle gå om en kvart så jag tog några kycklingbitar lite snabbt. Fast jag köpte en baguette och en loka men de mättade inte så mycket..
Men vi ska snart äta middag som tur va för jag är jätte hungrig!
Nu va visst maten klar, bloggar snart. Sees!



//Alle


Lilla lady

Hejjheej!
Sitter på sista bussen nu, sjukt skönt. Gillar verkligen inte att åka buss långt så de är gött att det snart är över. Den här helgen va den roligaste helgen på Donsö på länge! Så det va helt klart värt att åka dit.
Nu är det helt knöckat i bussen och hela gången är full med människor och det är verkligen precis så att alla får plats.
Som tur va så är det sjukt bra luftkonditionering här och jag va den första som gick på bussen så jag har en bra plats.
Imon så kommer Filippa eller Clara hit så det ska bli kul! Och på fredag är de hamnfest, läängtar verkligen! :):):))
Tror att jag ska sluta hålla på med mobilen sä att jag inte börjar må illa den sista timmen men jag bloggar när jag är framme. Heejdå!
// Alle

Back to the jail

Tjoo!
Nu sitter jag på båten påväg hem.. Lite tråkigt faktiskt, men på torsdag ska jag äntligen hem till min egna säng men vi kommer va framme sent på kvällen och sen ska jag hinna packa då och sen åker jag tidigt på morgonen till Donsö där jag ska sova hos Vincent och Jonathan igen till på söndagen och på söndag så åker jag på läger till gullbranna i 6 dagar så jag kommer inte va hemma förrän 12 augusti! Och efter de så har jag bokat in nästan varenda dag att sova hos kompisar tills skolan börjar!
Aja de är la bättre att ha fullt upp än att ha jätte tråkigt.
Idag så stack jag till lökholmen med Vincent och jonathan och vi va med Emil, Simon, Andreas, Roy, Karl-Johan, Albert, Olle, Erik, tror de va alla men iallafall så hade nån flyttat flotten så vi fick flytta tillbaka den och sen så simmade jag, Emil, Albert och Andreas till Olles höla och satte oss på nåns båt.
Seriöst tror jag har simmat kanske 3 km idag minst! Vi har simmat huur mycket som helst! Kommer va biff till hösten.
Sen så åkte jag, Vincent, Andreas, Emil, Roy och Simon till Ica på styrsö och köpte cola och godis, och sen skjutsade Vincent mig till båten!
Bloggar nog snart igen, seees!
//Alle

Last saturday night

Tjeenare!
Hann inte blogga igår för sen skulle jag till Lisa och vi ändrade våra designer på våra bloggar och sen stack vi till Korsmärkt och va där en liten stund sen stack jag, Lisa, Albert och Karl-johan och badade på lökholmen och sen stack vi tillbaka.
Sen så kom vincent, roy, andreas, emil och simon så då va jag, mathilda och lisa me dom en liten stund sen stack dom hem och skulle typ köra css eller cod.
Så då stack vi till SMU med dom andra killarna och köpte fika och sen kom resten av tjejerna.
Sen stack vi till rampen fast då åkte Lisa hem så jag blev ensam tjej igen men sen kom Beda, Cajsa, Mathilda och Augusta och räddade mig och då hade killarna tatt av sig till kallingar och dratt upp dom så att de blev string och stod och sjöng!
De såg faktiskt rätt roligt ut och sen stack vi till Lökholmen fast de va bara några som badade och när jag och cajsa skulle gå iväg och byta om så såg vi att de va något som tändes och släktes i boa så då blev vi livrädda och sprang tillbaka till dom andra och så gick vi alla tillbaka och när jonis och erik vände sig om så såg som också ett ljus så då sprang alla tillbaka till cyklarna och cyklade därifrån.
Asså vem är där inne klockan 2 på natten lixom? Men aja sen cyklade jag, olle, beda och jonis hem och dom andra gick till slingan.
Vaknade typ 12 rätt så skönt, men idag så ska jag nog bada på lökholmen så jag måste äta och göra mig iordning me jag bloggar senare! Sees :)
//Alle

Hängt me killarna

Haalluu!
Idag vaknade jag typ vid 12 fast jag blev väckt halv 11 av elin som skickade ett sms men sen somnade jag om.
Efter maten så hängde jag med vincent och jonis och badade med massa, tyvärr va de inga tjejer där så jag va me bara killarna.. Men de va faktiskt kul, vi badade lite från bryggan och killarna försökte typ välta en liten brygga ute i vattnet fast dom lyckades inte.
Ska kanske va med Lisa snart, hon skulle smsa när hon va hemma! Ska nog duscha snart, gillar inte att ha saltvatten i håret för det ser så sjukt fett ut. Bloggar senare, sees!



//Alle

At vincents crib

Tjaaa!
Är hos vincent och jonathan nu, har vart i hallen med massa och sen stack vi till Källarn. Så nu sitter jag i vincents rum och bloggar och lyssnar på musik medans han spelar typ wow eller css.
Haha jag har alldeles glömt av att göra dag grejerna men jag börjar när jag åker tillbaka till kungshamn.
Är lite trött nu, ska nog lägga mig snart. Och imon ska jag va med Mathilda och Lisa tror jag, vi sticker la och badar om det är fint väder! Bloggar imon eller om jag inte kan somna, hejdåå!
//Alle

29/7

Heeejjj!
Nu är jag på Donsö, tog bussen från kungshamn halv 2 och va framme ungefär 5 på Donsö.
Att sitta på en buss när det va 28 grader ute och dålig luftkonditionering, det är jobbigt! Va så sjukt varm när jag kom fram så jag och min moster stack ner och badade i havet precis nedanför deras hus.
Ska sova här tills på söndag för sen ska jag tillbaka till kungshamn.. Fast på måndag kommer antingen Elin, clara eller Filippa, tror det är Filippa så det kommer bli kul!
Bloggar senare, sees!
//Alle

Night gueest

Tjaa!
Är hos Amanda nu och ska sova här med Nathalie.
Idag så stack vi ut på holmarna väldigt tidigt och va med en kollega till pappa och hans familj. Sen vid typ 5 så åkte vi hem för vi skulle till våra kompisar på middag klockan 7 men så funkade såklart inte nätverket så jag kunde inte blogga!
Men sen så åkte vi till rösholmen där våra kompisar bor och åt räckor! Sen åkte vi in till skeppet och köpte godis och hyrde en film på pressbyrån. Tror den hette Morning Glory, den var iallafall jätte bra! Känns som om vi hyr filmer hela tiden typ haha, men ah så är det här.
Men när Amanda släppte av mig för att jag skulle springa upp till huset och hämta badkläder så påvägen tillbaka så va det några berusade 18åringar typ som stod vid ingången till deras hus och en av killarna ropade Daniel selin är singel om du undrar, så sjukt pinsamt! Och så ropade dom massa annat men jag lyssnade inte så noga för jag koncentrerade mig på att hålla på med mobilen och gå rakt fram typ.
Så himla äckligt att stöta på nån som är typ 4-5 år yngre, perversa idioter!
Aja ska gå och lägga mig nu, men jag hoppas att jag inte träffar dom imon. Natti natti!
//Alle

Nyvaken

Tjeena!
Vaknade för typ 20 minuter sen och är rätt så trött.
Kollar på ett tv program där dom visar massa lägenheter som har fuktskador, mögel och kackerlackor och när dom snackar med det företaget som äger lägenhetshusen så säger hon att det är hyresgästernas fel och att dom gör så mycket dom kan.. Bullshit!
Blir så sjukt less på folk som bara låter sånt vara och inte tar tag i det och tror att utlänningar kan leva hur som helst!
Det kryper i kroppen bara jag ser hur mycket kackerlackor som finns där och en av sönerna, tror han va typ 8-9 år, sa att när han ska gå och lägga sig så måste han ha en filt över ansiktet så att inte kackerlackorna krymper in i hans mun! Uuusch!
Aja, ska äta frukost nu och sen ska vi ut med båten men jag bloggar när jag kommer hem eller när vi är framme! Hejjdå!

 

//Alexandra

Lite jag fick med mig!



Lexington - 200:-(rea)



Tror lexington - 100:- (rea)



Primeboots - ingen aning



Saint Tropez - 549:-



Gina Tricot - 29:- (rea)



Gina Tricot - 29:- (rea)



Gina Tricot - 49:- (rea)



Gina Tricot - 49:- (rea)

Köpte också ett vitt linne med zebra randigt mönster på Gina men jag har på mig det nu så jag orkar inte ta kort på de hehe. Bloggar imon för nu ska jag lägga mig för jag har skit ont i huvudet! Goonatt!
//Alle

Lysekil

Yalla yalla!
Sitter i bilen nu påväg hem från lysekil! Har åkt runt lite idag.
Först va vi i Torp inne på shoppingcentret där och då köpte jag några linnen och 2 par shorts, sen åkte vi till nån strand och va där i nån timma och sen åkte vi vidare till Lysekil och mötte några kompisar.
Men sen så gick vi in i en affär där som hette typ Penny Lane och där köpte jag ett par primeboots och en tunika! Sen precis innan vi skulle åka hem så såg vi att de fanns en lexington affär så då gick vi in där och jag köpte en tunika och typ en klänning, lägger upp bilder på allt när jag kommer hem!
Blev väldigt nöjd med de jag köpte, speciellt mina primeboots! Bloggar när jag är hemma, seees!
//Alle

Finns det en så finns det flera

Heeejj!
Är fast i Veronica Maggio och Chris Browns låtar nu! Lyssnar på dom 24/7 typ, men international love är favvisen nu.
Har faktiskt hunnit ta lite bilder idag(yeey)så det kommer snart!
Köpte en räckmacka på hunnebo och när jag ville att han skulle lägga på Liiite skagenröra istället för 3 ton majonnäs, hatar verkligen majonnäs, så la han på så mycket skagenröra att det inte fick plats i baugetten! Och så skulle jag ha räkor i också och han tog så mycket att den rann över och kom på tallriken! Men aja, bättre för mycket än för lite iallafall.
Nu sitter jag i min säng och lyssnar på musiik, har slappat maassor idag! Bloggar snart again, heejdå!




//Alle


Hunnebo

Tjoo!
Drar till hunnebostrand nu, har verkligen ingen lust att göra nånting eller åka nånstans men lite shopping kanske gör mig gladare! Om inte pappa börjar hålla på och tjata att jag köper kläder hela tiden, då tar jag fan bussen hem. Har inte köpt ETT SKIT och vi har ändå vart här i 2 veckor! Inte ett enda klädesplagg har jag köpt så han ska bara hålla käften.
Är på rätt så dåligt humör som de kanske märks men jag vill bara hem nu. Tar bussen hem imon och rymmer hem om vi inte gör något roligt imon!
Juste affe och några är på nån holme precis utanför fjällbacka nu, ska nog smsa han och fråga om dom ska in till fjällbacka imon snart! Bloggar när jag kommer hem, sees.

//Alexandraa

26/7











//Alexandra

Dag 7 - Förebild/nån jag ser upp till

Asså jag har ingen person jag ser upp till men mina förebilder är la typ Katy Perry och Jennifer Lopez.
Jag vet inte riktigt varför dom är mina förebilder men det bara är så haha.
Seees!




//Alle

Morgon slapp

Tjeniis!
Asså jag är verkligen lat när det gäller att ta bild på dagens outfit! Så jag skuter upp 'dag 7 uppgiften' och gör den dag 12 istället. Så jag byter typ 'uppgift' på dom.
Men iallafall, nu sitter jag i soffan och har precis ätit frukost! Lite sent jag vet, men jag va inte hungrig då och de va jag inte när jag åt heller men jag kände att jag va tvungen att äta nåt.
Vill verkligen ut och springa idag! Ska nog ta mammas joggingskor och ut och springa efter maten.
Har snart läst ut mina tidningar som jag köpte igår så jag får gå ner och köpa nya snart! Och juste, jag beställde Äntligen nitar igår så dom kommer nog idag eller imon! :)
Är verkligen sugen på att nita nåt par av mina shorts, får se vilka jag nitar.
Nu vill jag seriöst hem!! Vill hem till min sköna säng och min pool.
Bara 9 dagar kvar att stå ut..
Lägger upp bilderna får igår senare, bloggar soon igen sees!

//Alle

Tuumlaren

Tjeenare!
När jag precis skulle gå ner och möta mathilda så smsade hon och frågade om jag ville hänga med hennes familj och bada så då hängde jag med! Vi typ busade med amanda och så försökte amanda och deras pappa dränka oss på skoj för att jag och mathilda va så kaxiga typ. Haha det va as skoj och när deras pappa gick upp så gick vi på amanda och då kom deras pappa igen och då sprang vi in till bastun på damernas och så hängde amanda efter oss. Och de va en mamma som satt där inne som tydligen hade kollat när vi skoj bråkade för hon frågade om vi alla 3 var syskon, och mathilda började ju ljuga blindt och säga att vi va syskon och att hennes lillebrosor vavåra brosor och att min syrra och va deras syrra och att ''våran'' pappa först var gift med min mamma och fick mig och min lillasyster och sen så gifte han sig med mathildas mamma.
Hahaha och självklart så trodde hon på henne!
Men sen så skulle vi till Smögenbryggan och ta en glass men så blev de inte för det började regna så då skjutsade dom hem mig.
Asså blir verkligen less på vädret här!
Men aja nu har jag precis vart och köpt 2 tidningar men egentligen skulle vi hyrt en film men vi glömde koden hemma och så hade ingen av oss med sig mobilen så vi struntade i det.
Köpte Julia(haha lite töntigt jag vet) och Glaze för jag hittade inte Elle nånstans! Dom hade typ huuur många tidningar som helst, tillochmed porrtidningar.. , lite udda.
Bloggar snart igen, ska göra Dag 7 grejen också. Sees!



//Alexandra

Excuse moah

Hellojj!
Asså sorry för att jag inte gjorde dag 7 igår men jag får göra det idag istället! Ska ner till hamnen nu och möta mathilda så det blir ett snabbt inlägg nu. Igår så kollade vi på Farsan, as bra film! Sen så typ spelade vi kort och va så sjukt flummiga för alla va så trötta att vi skrattade åt verkligen allt!
Kommer inte ihåg om jag tog några bilder men jag lägger upp dom senare om det blev några.
Ska gå och byta om nu så jag bloggar senare! Seyaa


//Alle

Lite frågor

Postat av: :)
Heejj! Asså snääälla kan inte du ha en frågestund? Har massa frågor jag skulle vilja fråga dig! :):))
Kanske jag får se om jag hinner!

Postat av: Anonym
Vem är Felina??
Min kompis

Postat av: Diana
Tjaa! Fin blogg!! Kan du inte ha frågestund nån gång?
Tack så mycket! Jag får se, kanske gör de nästa vecka.

Postat av: Sara <3
Vad tränar du för sporter? :P
Jag tränar basket, fotboll, rider och seglar!

Postat av: Älin
ahaa, var det därför du inte svarade på smsen? :(
Mm och så gick ju du och la dig sen 

Postat av: Anonyyym
Hur gammal är du?
Jag är snart 14

Postat av: Intresserad
Vilken skola går du på? :))
Kullaviksskolan men jag ska troligtvis byta snart!

Postat av: eliin
hahaha, tyskt? vad fick du det ifrån? :D
Haha venne, bara kände för de!

Postat av: Sofia :)
din blogg är verkligen jätte bra!! Tycker att du ska ha lite mer outfits bara :)) Puuss
Tack så mycket! Jag vet, jag jobbar på de

Postat av: Tilda
Hejj fin blogg! Gillar din bild som du gjorde!:)
Tack!



Film-myys!

Yooo!
Nu sitter jag här me Felina och typ håller på med mobilerna haha och hennes lillebror typ blir as irriterad på oss för att vi håller på med mobilerna och inte ska se på filmen! Men nu ska vi nog lägga undan mobilerna och se på film, bloggar när vi är klara seees!
//Alle

Guten Morgen!

Dienen!
Kör på lite tyskt tema nu på morronen. Om ni undrar vad dienen är så betyder de tjena!
Har precis ätit frukost nu och våra gäster ska komma kl 2 istället (!!) himla skönt för då har jag mycket tid att göra mig iordning.
Jag måste verkligen börja ta lite mer bilder på dagarna, tycker det är lite tråkigt att bara lägga ut gamla bilder och sånna som jag har tatt med webcamen. Så idag kommer det förhoppningsvis lite bilder!
Bloggar bald(snart) igen, geesehen!



Gamla bilder

//Alexandra

going to beed!

Tjo!
Går och lägger mig nu. Kom precis på att vi ska ha gäster imon som kommer klockan 12 hehe.. Första bra intryck att se mig komma ner från sovrummet kl 1 med morgonrufs! Bloggar imon när jag får tid, tror jag hinner med en snabb mobilblogg på morgonen. Herrå !
//Alle

Lite ändringar

Tjena!
Tänkte ändra lite med den där ''Dag grejen'' , jag ska lägga till lite grejer så att jag håller på med den i 12 dagar istället för 7! För nu när jag har börjat tycka att det är kul att blogga så kan jag lika väl förlänga dag grejer.
Tänkte också att jag skulle försöka slänga in lite dagens outfits också, har ju typ bara gjort de 2 ggr?
Men här är det nya upplägget med dag grejen!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 4 – Typ av killar jag faller för.
Dag 5 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 6 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 7 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 8 - Favorit artisten och låten just nu.
Dag 9 - Länka bloggar jag läser.
Dag 10 - Det stället som jag helst av allt skulle vilja resa till.
Dag 11 - 5 bilder från idag.
Dag 12 - Nån jag ser upp till/förebild.

Det va svårt att komma på 5 grejer till! Men aja nu är det gjort och jag hoppas att det blir braao :)

//Allee

Dag 6-En bild på mig och min bästa vän

Hahah kunde inte välja vem som va min typ bästa vän för de känns taskigt att bara välja en.. så jag tar alla!







Hade inte bild på alla..

//Alle


Dålig uppdatering

Hajjluu!
Sjukt dålig uppdatering idag, jag vet! Men som vanligt så segar båtgästerna ner hela nätverkssystemet så det går knappt att va inne på något.
Men idag så åkte våra gäster vidare till donsö men vi kommer få gäster här igen imon och de ska bli kul!
Va på typ nån hamnfest nere i hamnen förut med nathalie och izabella men det började spöregna så vi va tvungna att springa hem så nu har jag ont i knäna igen.
Men vi har hyrt Gullvivers resor och Hollywood Chiuauorna 2 eller nåt sånt så dom ska vi kolla på ikväll!
Nu sitter jag och kollar på tv, det är helt sjukt att någon idiot dödar typ 90 ungdomar på 2 timmar bara för att dom är med i något speciellt parti ! Jävla psykopat som inte tänker på alla som drabbas genom att mista kompisar eller familjemedlemmar!
Så det har ju vart raport och sånna tv program hela dagen som alla säkert märkt.
Men jag ska äta snart men jag bloggar om typ en timme eller nåt, seees!



tänder ett ljus för alla norrmän som har mist livet...

//Alle

Pimp It

Tjaa!
Sitter här i soffan nu med tha family Keihag.
Idag så gick först jag och Ludwig ner och kollade på tävlingsbåtarna nere i hamnen och sen tog vi en glass på mäklarhuset! Sen åt vi typ och spelade kort och lite så, men så va jag och ludwig jätte sugen på att spela fotboll så då övertalade vi småtjejerna att hänga me till gräsplanen och spela.
Vi bytte lag några gånger men lagen va inte speciellt jämna nån gång, plus att det hade spöregnat tidigare och jag och ludwig körde utan skor så det va rätt så halt.. Men det gick faktiskt bra!
Nu sitter vi här och lyssnar på musik, är rätt så trött för mathilda väckte mig kl 11 hehe..
Bloggar imon, heejjdå!

//Alle

Dag 5-Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Skulle typ shoppa för kanske 20 000, köpa en lite motorbåt och spara resten på banken. Eller resa till typ USA och shoppa och spara det som blir över.
Haha lite tråkigt men 1 miljon räcker ju inte direkt till ett hus eller en stor lyxkryssare.
Men jag skulle nog spara pengarna på banken och använda dom när jag behövde de!





//Alexandra

J*vla båtgäster..

Haalojj!
Hatar att det är så sjukt många båtgäster här! Dom ser sig inte för och man kör nästan på dom när man cyklar för att dom inte ser upp när man ska köra förbi dom!
Plus att när det är mulet så är alla inne på datorerna och då går det så sjuukt segt att man knappt kan öppna internet! 
Så jag har inte kunnat blogga på hela dan men nu så äntligen har en del stuckit eller så sitter dom och äter. 
När som helst så kommer våra kompisar hit, dom åkte för typ en timma sen. Så då skyndade jag mig att cykla ner till Kajsas Mode och köpa nagellack för jag glömde de hemma. Det blev turkos-grönt och orange nagellack! Kan lägga upp en bild senare ikväll, målade iallafall naglarna turkos-gröna för det orange passade inte med det jag skulle ha på mig. Fast de turkosa va inte så jätte snyggt.. Men jag målar på orange om några dagar.
Ska äta nu lite snabbt innan dom kommer så jag måste gå, men jag bloggar ikväll eller nån gång under dan. Seeya!

 
Blekis

//Alle

Tröttnat

Halluu!
Har börjat tröttna på min header men jag har ingen aning om hur man ändrar :( Om det är nån som vet så säg gärna!
Men jag fick precis reda på att imon så kommer våra kompisar hit så då kommer jag ha nån att va me!
Håller på och kollar lite på saker jag vill beställa så det kommer nog upp bilder lite senare på saker jag beställt hit. Bloggar snart igeen, adiioss!



Haha gammal
//Alexandraa


Dag 4 - Typ av killar jag faller för

Faller inte för några speciella killar men han ska typ va rolig och ha bra humor, snygg och snäll. Helst ska han inte vara kortare än mig men isånnafall inte mycket kortare och inte för lång heller.
Haha vet inte riktigt vad jag faller för hos en kille, men det viktigaste är la att han ska va as schysst och rolig!
Peace out




//Alle

Fisken Todd

Tjeenare!
Hade inte så stor fiskelycka idag, fick en fisk som jag och izabella döpte till Todd. Lite udda namn till en fisk men shit same, idag så va jag med amanda en liten stund innan vi skulle ut och fiska och vi typ spelade nåt as roligt tv-spel och spelade pingis! Vi typ stod och snackade samtidigt som vi sköt bollen as snabbt fram och tillbaka, tror vårt rekord va typ 60-70 slag utan att bollen åkte av bordet eller vad man säger.
Imon åker elin hem från Lysekil, jippie! Fast jag har ingen aning om när hon kommer hon skulle typ fråga hennes mamma om hon kunde komma hit på måndag eller tisdag.
Jag måste verkligen hitta ett par jeans shorts så att jag kan nita dom! Vet lixom exkat hur dom ska se ut och så bara de att jag inte har något par att göra de på :(
Bloggar soon again, ska kolla om tjejerna vill sticka och hyra en film på pressbyrån! Seees :))


//Alle

Supersnabbis

Heeejj!
Ska ut och fiska nu med amanda, hennes pappa, min pappa, natta och izabella så det blir ett supernabbt inlägg, bloggar när jag är hemma seeyaa!
// Alexandra

Chillar

Hoola!
Nu är jag på nån holme nånstans utanför kungshamn, vart här i typ 3 timmar och pressat. De känns som att jag solar hela tiden men jag blir inte så jätte mycket brunare, eller iallafall inte vad jag märker.
Ska nog beställa hit nitar från shock och köpa några shorts och nita dom! Men det är helt sjukt att dom inte har varken Hm, Gina eller bikbok eller nån sån affär i hela kungshamn och Smögen! Närmaste shoppingcenter där dom kanske har de ligger typ en timma härifrån :(
Här så finns det typ bara dyra affärer och jag har ingen lust att lägga 1000 spänn på ett par shorts som jag ska nita för skoj skull.
Men på söndag ska vi ha gäster och jag har träffat den familjen en gång innan men dom hade tydligen en dotter som va lika gammal som mig så jag står nog ut!
Bloggar senare eller när jag kommer hem, seees!
// Alle

Dag 3-Mina mål/drömmar/önskningar

Tjaa!
Såg att jag tydligen hade gjort en dag 2 så jag gör dag 3 då.


Mitt mål är att komma in på Handels efter gymnasiet och bli en framgångsrik advokat. Självklart så vill jag tjäna mycket pengar och ha ett stort hus med pool! Och så vill jag ha ett sommarhus i Spanien eller Italien och ha en jättestor motorbåt där.
Sen när jag blir typ 35-40 så vill jag ha en egen advokatbyrå och bli jätterik! :))
De är väl typ de? Kommer iallafall inte på nåt mer nu, bloggar kanske senare får se om jag orkar. Goonatt!
// Alexandra


I'm coming home, I'm coming home, tell the world I'm coming hoome

Heellu!
Nu är jag påväg hem från dalsland, typ 30 min kvar tills vi är tillbaka i kungshamn. Har inte haft nån täckning på 3 dagar och de fanns typ bara 3 uttag i hela stora huset så jag har inte orkat ladda min mobil förrän i morse..
Men när jag tänkte skriva dag 2 grejen så försvann täckningen så jag får göra den idag istället när jag e hemma.
Nu har Nathalie med sig sin kompis Izabella med sig men jag ska nog kolla om jag ska göra nåt me Elin nån dag!
I Dalsland så har vi badat Massor, padlat kanot lite, åkt på surfingbrädan efter båten(typ de roligast som finns i hela dalsland!), plockat bär, åkt och kollat på lite turist ställen och fiskat! :) har gått runt i min sov t-shirt och mina pyjamas shorts hela dan och eftersom att jag inte kunde komma åt min väska så va jag tvungen att gå in på resturang i det och typ låtsas att jag va en fotbollsgalen tjej eller nåt för jag har en fotbollströja som sov tröja.
Orkar inte blogga mer så jag bloggar när jag kommer fram, seeea!
// Alle

Dalsland!

Yooo!
Sitter nu i bilen och väntar på att vi ska åka. Vaknade klockan 11 idag, väldigt tidigt för att vara mig. Ändå så gick jag och la mig rätt så sent..
Igår så gick jag och mötte Olle, Augusta och Lisa på pressbyrån där dom höll på att hyra 2 filmer. Sen gick vi till skeppet och handlade godis fast sen skulle dom äta så jag gick hem. Men sen typ en halvtimma senare så cyklade jag ner till hamnen och mötte dom och så gick vi hem till mig och kollade på 'Baby on board' och 'min låtsasfru' eller nåt sånt, dom va jätte bra! Sen följde jag dom till hamnen typ vid halv 12.
Nu är vi iallafall påväg till dalsland! Vi ska va där i typ 3 dagar och sen ska vi tillbaka hit igen.
Och juste jag kommer inte ha nån täckning när jag är i dalsland för det ligger typ i skogen så jag kommer inte kunna blogga på några dagar :( Så jag får ta dag 3 den dan jag kommer hem.
Ska lägga ifrån mig mobilen nu så att jag inte börjar må illa, blir väldigt lätt åksjuk... Bloggar när vi stannar vid affären eller om några dagar! Seeya
//Alle

Dag 2 - En person jag vill träffa just nu

Tjoo!
Vill träffa massa av mina kompisar men just nu vill jag nog helst träffa Elin, världens roligaste, snällaste, flummigaste och sötaste bästis fästis! Och det som är irriterande är att hon i sitt hus i Lysekil nu som ligger typ 20 min härifrån! Har typ inte träffat henne sen... asså jag kommer inte ens ihåg när jag träffa henne senast..!




<3

//Alexandra

Fint väder..

Haallu!
Vaknade typ halv 1 idag, rätt så skönt. Låg typ och smsade till 3 eller nåt så jag är rätt så trött nu.
Lisa smsade mig för typ en halvtimma sen att hon va i Kungshamn med båten så jag ska träffa henne efter middan!
På torsdag tror jag de e så ska jag på fotbollsläger här i Kungshamn! Kommer bli as skojj :)
Och imon så åker vi till Dalsland för det skulle tydligen va dåligt väder där till helgen så då åker vi lite tidigare.
Nu spöregnar det och blåser en del men jag hoppas att de blir bättre väder senare ikväll, annars får jag ta på mig regn kläder..
Har kollat på tv typ hela dagen så det finns inte så jätte mycket intressant att blogga om idag, bloggar nog ikväll efter att jag har kommit hem. Seees!

//Alle


Dag 1- En bild på mig + 10 fakta om mig



Jag älskar att sporta och vara upptagen hela tiden fast jag tröttnar rätt snabbt på en sport
Jag absolut Hatar när folk säger att dom har rätt när dom inte har de och dom vet de!
Jag är rätt så pojkaktig i mitt sätt, älskar typ att busa/dampa med folk och orkar inte bry mig om jag får skäll eller vad andra tycker
Hatar när folk anklagar mig för nåt jag inte gjort
Jag överreagerar väldigt ofta, enligt alla mina kompisar
Jag älskar färgen turkos har alltid gjort de och kommer alltid göra de
Stör mig grymt mycket på min kusin just nu.
Jag hatar alla småbarn som är mellan 2-5 som inte är släkt med mig
Jag tycker att mac donalds, burger king och max har as äcklig mat!
Jag ändrar åsikt om något väldigt ofta

//Alexandra


Inköpet på smögenbryggan

Haallojj!
Jag va ju på smögenbryggan igår och då köpte jag en t-shirt som jag glömde lägga ut bild på, så jag lägger ut bilderna nu!





Bilden blev inte alls bra men jag orkade inte ta om den så de fick va




Den är rätt så urringad där bak som man ser

Peeace out!
//Alle

Steker i solen

Tjeenare!
Nu är jag på nån holme en liten bit ifrån Hållö! Har vart här i några timmar nu och lyssnat på musik och solat.
De tog typ 1 timma att hitta ett ställe att lägga sig på för det blåser så mycket nu så båten driver jätte mycket när man ska lägga till och så har vi med oss Diesel så vi va tvungna att hitta ett bra ställe där han kunde hoppa i land på.
Ikväll så kanske Elins familj kommer hit på kvällen eller så ska Elin kanske sova hos mig! :)) Ikväll så kommer ju Veronica Maggio också hit så då ska vi gå och kolla på henne ikväll!
Juste igår på Smögenbryggan så köpte jag en t-shirt på Pondus så jag kan ta en bild på den och lägga ut sen när jag kommer hem.
Ska fortsätta steka och försöka bli lite brun, och jag har lovat mig själv att försöka att inte äta nåt sött på typ 2 veckor så vi får se hur länge de håller.. Bloggar när jag är hemma! Seees :)
//Alle

Har man tråkigt så har man

Heejjsan!
Gör inte så jätte mycket intressant här i Kungshamn på dagarna så jag tänkte göra inlägg om en grej varje dag, mest för att få fler inlägg så att ni inte tröttnar på min blogg :)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 4 – Typ av killar jag faller för.
Dag 5 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 6 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 7 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Ni fattar säkert, är inte så bra på att förklara haha. Börjar att göra det första inlägget imon så det blir dag 1!
Kanske lägger in ett till inlägg innan jag går och nannar, heerrå!

// Alle



Dageens outfiit



Tröja-Tessie
Shorts-Zara
Ring-H&M

//Allee

Smögenbryggan vettö

Chaa cha!
Idag har jag vart på smögenbryggan med bara familjen! Det blev inget med dom andra familjerna men det gör inte så mycket ;)
På onsdag ska vi till Dalsland!! Lääängtar ! Kommer bli as kul :)):)):):) Fast det finns inget internet där för det är typ mitt i skogen men jag kommer ta massa bilder som jag lägger ut när jag kommer tillbaka hit!
Jag tror att vi är där till söndag eller nåt, och sen på måndag eller söndag så kommer elin! :)))
Sen vet jag inte riktigt när Emma och Klara kommer men jag får snacka med dom nästa vecka eller nåt.
Och imon så tror jag att vi ska bjuda hit Elins familj, har saknat henne MASSOR! Mååste snart få träffa henne annars kommer jag få panik!
Juste, på söndag kommer Veronica Maggio hit till Kungshamn och ska sjunga! Så jag och nathalie ska dit och lyssna på henne :)
Har märkt att jag spelar väldigt mycket kort när jag är här, fast de är ju typ de ända som finns att göra här i huset när nätverket inte funkar vilket är väldigt ofta...
Annars så har de faktiskt börjat komma fler och fler snygga killar hit, annars har de typ vart as fula killar här. Emma kommer aldrig vilja åka hem efter att hon har kommit hit, haha..
Ska försöka ta lite mer bilder här i Kungshamn så ni får se hur det ser ut här, men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och kolla facebook så seees!



Saknar dig going

//Alexandraa


Håållö!

Tjjenixen!
Sorry att jag inte har bloggat så mycket idag men när jag hade skrivit klart ett inlägg så försvann det så jag orkade inte skriva ett nytt.. Men iallafall, idag har vi vart på Hållö med Karl-Johans familj och Tobbes familj! Jag, Tobbe, Simon, Karl-Johan, Albert och Niklas jagade haggalar(fiskmåsar) och försökte typ fånga nån men de gick inte så bra.
Sen så gick vi och dampade med tärnorna och va jätte nära deras ungar så dom dök ner mot oss och försökte skrämma iväg oss! Men vi viftade med håvar och krockettklubbor så dom dök inte så jätte nära oss :)
Annars så kollade vi på The Simpsons och fikade me föräldrarna. Sen så badade några av oss men jag hade ingen bikini med mig så jag kunde inte bada :( Fast de blåste väldigt mycket och va rätt så kallt så de gjorde inte så mycket!
Bloggar snart igen eller imon! Heejjdå
// Alle

Dåligt nätverk

Haalloo!
För typ 2 dagar sen så hade pappa fixat ett as bra nätverk med 10 megabit och vanliga nätverk brukar ha 1 eller 2 megabit, men vi vet inte hur man skaffar kod till nätverket så nu använder typ alla våra grannar vårt nätverk så de går jätte segt! Himla fattiga idioter som inte har råd att skaffa eller använda ett eget nätverk !
Men iaf, idag så fick jag köra båten hela vägen till nån ö som ligger söder om Hållö där vi la till.
Och precis när vi skulle köra ut så såg pappa att typ halva reserv tanken va kvar så då va vi tvugna att tanka båten på Rösön eller vad den hette och där jobbade de as SNYGGA killar! Tror dom va typ 96or eller 95or men ändå! Typ dom enda snygga killarna jag har sett i Kungshamn.
Imon så ska vi åka och bada på Hållö där karl-johan och alberts familj är :) Och pappa sa att Simon och Tobbes familj också skulle till Hållö imon och sova på vandrarhemmet några dagar, så vi kommer antagligen träffa dom också imon!
Ska äta revbensspjäll snart men jag bloggar efter maten. Byyee!



// Alexandra


Ut med båten

Tjjaaa!
Nu ska vi ut med båten till nån holme och bada så det blir en snabb mobilbloggning! Sov till 12 idag, har typ blivit en vana att vakna vid 12-1 för jag lägger mig så sent.. Måste börja lägga mig tidigare nu, sover ju bort typ halva dan!
Ska försöka hinna åka till Smögenbryggan och kolla på kläder och kepsar för jag behöver verkligen en ny keps. Tror att Alfons hade fått in några snygga kepsar så jag går nog dit.
Men här i Kungshamn så finns det inga bra affärer att kolla i efter kepsar, har kollat igen alla affärer och det finns inga snygga!
Ska nog testa och köra båten idag men jag får hoppas på att Nathalie inte vill köra så att jag får köra båten hela vägen :))
Bloggar nog när vi är på holmen, seees!

// Alleee

Tillbaaka

Tjooo! Är tillbaka nu, va tvungen att stänga ner datan och borsta tänderna för mamma och pappa skulle lägga sig. Som sagt ikväll har jag kört båt och de va kuul! Typ de ända intressanta jag har gjort idag, hahah.. Nu ligger jag i min säng och smsar med klara och bloggar.
Tycker faktiskt att jag har blivit rätt så duktig på att uppdatera, jämfört med förut när jag skrev typ ett inlägg varannan vecka ett tag.. Men nu är den tiden över! :))
Ska smsa Elin och kolla om deras familj vill komma hit på middag nån kväll för de visade sig att hennes sommarställe ligger i Lysekil och de är typ 15 min härifrån!! :) Ska lyssna på musik lite till och sen ska jag nog sova, bloggar meera imon! Heerrå




// Alexandra

Peace out!

Halojjski!
Chillar lite efter att ha kört båten runt typ halva Kungshamn för där våran båtplats ligger på ena sidan och där man kör i båten på andra sidan av Kungshamn. Bloggar snart för jag måste gå, bloggar om typ 10 min! Seeees!

//Alle

Kungshamn jippie..

Tjeena!
Nu är jag då i Kungshamn som sagt.. Det är typ världens tråkigaste ställe om man inte har nån kompis med sig för det finns typ inget att göra. Men efter att klara har kommit hem från Corsika så kanske hon ska komma upp hit några dagar!
Sen så ska jag på fotbollsläger också om typ 10 dagar och det ska bli skojj :) Men här kommer jag vara fast till den 4 augusti..
Fast vi ska till dalsland några dagar vecka 29 med Simons familj och Vincent och Jonathans familj och då ska kanske Elin också hänga med! Sen i slutet av nästa vecka ska Elin med till Kungshamn och vara här i en vecka!!
Men jag måste ringa hit nån kompis typ imon annars kommer jag dö av tristess eller vad de heter. Bloggar snart igen, seees!

// Alle

11/7

Heelluu!
Har precis badat andra gången idag och det va as sköönt! 23 grader i poolen är inte fel :))
Har vart med klara idag från typ kl 1 eller nåt och vi har typ badat och käkat glaass, möms! Sen så har vi också solat i 'solstolarna' i poolen.
Nu så sitter jag i min säng medans klara håller på och provar bikinisar och typ kläder till imon och kollar om det är nåt hon vill låna. Bloggar senare ikväll, men de kanske blir mobilbloggning för jag kanske ska till Kungshamn men vi får se! Haree gött



// Alexandra

Blogg.se!

Haalojjsan!
Bytte till blogg.se för de verkar mycket bättre! Fast mitt gamla bloggnamn va mycket finare men det va upptaget på blogg.se så det fick bli allemilding :)
Nu lyssnar jag på musik och äter kladdkaka, muums! Om någon vet nån bra låt så säg gärna, tjatar ut mina låtar supersnabbt.
Som ni ser så har jag en ny header som Mathilda har gjort :)) Hon hjälpte mig att göra bloggen för hon tyckte att det är mycket bättre att ha blogg.se så då fick hon fixa en ny åt mig! Och som tack så kan jag länka hennes blogg  www.mathildafhagerr.blogg.se den är jättebra! :)
Bloggar senare seees!



//Alleee


RSS 2.0